Informatie:
Enter the name for this tabbed section: Te huur per direct:
Stacks Image 389
In Bergschenhoek, op industrieterrein Weg en Land, Weg en Bos 16b, is een Multifunctionele bedrijfsruimte inmiddels verhuurd.
Stacks Image 435
Stacks Image 392
Hoogwaardige bedrijfs-/opslagunits met kantoor en bedrijfsruimte voorzien van een voorgelegen afsluitbare buitenterrein met voldoende parkeergelegenheid.
Stacks Image 437
Enter the name for this tabbed section: Direct naar details
Enter the name for this tabbed section: Weg en Bos 16b (verhuurd)

Hoogwaardige bedrijfs-/opslagunits aan Weg en Bos 16b (2661 DH) te Bergschenhoek – “Weg en Land”

fotos_weg-en-bos-16b-in-berschenhoek-428fe434d9668b42eb699510485f7cff_normal

Hoogwaardige bedrijfs-/opslagunits met kantoor en bedrijfsruimte voorzien van een voorgelegen afsluitbare buitenterrein met voldoende parkeergelegenheid. Het bedrijfsobject is gesitueerd op een goed bereikbare locatie op bedrijventerrein ‘Weg en Land’ in Bergschenhoek. Het gebouw is onlangs van buiten opgeknapt en voorzien van een fraaie uitstraling. Bereikbaarheid Op ca. 3 km afstand ligt ‘Rotterdam – The Hague Airport’. Deze is met de auto uitstekend te bereiken via de provinciale weg N20 met aansluiting op de N209 die de verbinding vormt tussen de rijkswegen A13 (Rotterdam – Den-Haag) en A12 (Den-Haag – Gouda – Utrecht). Tevens zal de bereikbaarheid nog verder toenemen met de nieuwe Rijksweg A16/A20, welke gereed zal zijn in 2024. Indeling Bedrijfsruimte ca. 175 m2 Kantoorruimte ca. 25 m2 Entresol ca. 51 m2 Buitenruimte ca. 150 m2 (inclusief gezamenlijke toegangspoort en doorgang naar 16c).

stacks-image-a1ea77e-1200x800

Klik op de afbeelding of hier voor meer details over deze locatie.

Enter the name for this tabbed section: Logistiek Centrum (verhuurd)

Op dit moment is het Logistiek Centrum geheel verhuurd, inclusief de daar beschikbare kantoorruimtes.


Het Logistiek Centrum Lansingerland is gelegen aan de noordzijde van Rotterdam. Het centrum kent een uitstekende bereikbaarheid en ligt vlakbij de uitstekend uitgeruste zakenluchthaven Rotterdam- The Hague Airport.
 

VerhuurdVan Ruiten_vrstl 1_009
Locatie op bedrijventerrein

Nieuwe functies?
Het Logistiek Centrum Lansingerland is momenteel uitgerust met 32 hydrolische dockshelters, die het in- en uitladen sterk bespoedigen. Maar past een andere vorm van laden en lossen u beter? Of wilt u het centrum een compleet andere functie geven? Geen probleem. U kunt bij Logistiek Centrum Lansingerland alle kanten op. Ook de thans aanwezige palletstellingen kunnen we afhankelijk van uw wensen laten staan of verwijderen (aanvullend te huur of te koop). Kortom; alles is denkbaar en het Logistiek Centrum Lansingerland en wordt afgestemd op uw wensen
en eisen. U kunt ten alle tijden de omvangrijke buitenruimte vrij en onbeperkt benutten – bijvoorbeeld voor het stallen van uw vrachtvervoer – en zelfs uitbreiden van capaciteit in de vorm van nieuwbouw behoort tot de mogelijkheden. De bijbehorende kantoorruimte is in alle gevallen naar eigen inzicht in te delen.


Van Ruiten_vrstl 1_010
image 94

Veiligheid en extra ruimte
Op hetzelfde terrein staat ook nog een royale loods, die u mogelijk goed in uw toekomstplannen kunt inpassen. Omwille van de veiligheid en de beheersbaarheid is het de intentie om met
minimaal aantal huurders in zee te gaan. Niet voor niets wordt het bedrijventerrein ’s-nachts afgesloten door middel van een schuifpoort. Overdag is er een slagboominstallatie actief. En de klok rond is er permanente videobewaking. Met andere woorden: veiligheid voor alles.

Van Ruiten_vrstl 1_015

Enter the name for this tabbed section: Kantoorruimte (verhuurd)


RUVAGO


Nieuw ontwikkelde moderne kantoor ruimte van ca. 245 m2.

Bergweg-Zuid 96, Bergschenhoek.

(verhuurd)

Het pand is gelegen aan de Bergweg-Zuid 96 te Bergschenhoek op het bedrijventerrein Noordrand, waar ook een Mercedes-Benz bedrijfswagen dealer en diverse logistieke- en transportbedrijven zijn gevestigd. De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en er is voldoende parkeer gelegenheid. Vanaf 2022 zal de bereikbaarheid nog verder verbeteren door de ligging in de nabijheid van een afslag van de nieuw aan te leggen snelweg verbinding A16/A13 (ring van Rotterdam).De begane grond van de nieuwe kantoor (ca. 245 m2 -/- trappenhuis) is grotendeels nog vrij in te richten als kantoortuin of aparte kantoren en voorzien van alle moderne gemakken, zoals airconditioning, LED verlichting en een eigen keuken en toiletten. Eventueel is ook een deel van de kelder beschikbaar voor uw archief of andere zaken. De kantoorruimte is momenteel volledig verhuurd.

De locatie ligt centraal tussen de belangrijkste snelwegen van de Randstad. Door de aanleg van de verbinding A16 en de A13 (ring van Rotterdam) en een afslag nabij de locatie, zal de bereikbaarheid in de toekomst verder toenemen.U kunt ons per mail op info@ruvago.nl of telefonisch op nummer 0651322475 bereiken.

Enter the name for this tabbed section: Parkeerplaatsen te huur
Op het bedrijventerrein van Transport Centrum Bergschenhoek bestaat ook de mogelijkheid om (extra) parkeerruimte te huren voor Vrachtwagens / Trailers / Opleggers..

Lees meer...

Enter the name for this tabbed section: Kantoorruimte (verhuurd)


(Verhuurd)


Nieuw ontwikkelde moderne kantoor ruimte van ca. 245 m2.

Bergweg-Zuid 96, Bergschenhoek.

Het pand is gelegen aan de Bergweg-Zuid 96 te Bergschenhoek op het bedrijventerrein Noordrand, waar ook een Mercedes-Benz bedrijfswagen dealer en diverse logistieke- en transportbedrijven zijn gevestigd. De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en er is voldoende parkeer gelegenheid. Vanaf 2022 zal de bereikbaarheid nog verder verbeteren door de ligging in de nabijheid van een afslag van de nieuw aan te leggen snelweg verbinding A16/A13 (ring van Rotterdam).De begane grond van de nieuwe kantoor (ca. 245 m2 -/- trappenhuis) is grotendeels nog vrij in te richten als kantoortuin of aparte kantoren en voorzien van alle moderne gemakken, zoals airconditioning, LED verlichting en een eigen keuken en toiletten. Eventueel is ook een deel van de kelder beschikbaar voor uw archief of andere zaken. De kantoorruimte is beschikbaar vanaf 1 november 2018.

De locatie ligt centraal tussen de belangrijkste snelwegen van de Randstad. Door de aanleg van de verbinding A16 en de A13 (ring van Rotterdam) en een afslag nabij de locatie, zal de bereikbaarheid in de toekomst verder toenemen.U kunt ons per mail op info@ruvago.nl of telefonisch op nummer 0651322475 bereiken.

RUVAGO

Correspondentieadres:
Postbus 34098
3005 GB ROTTERDAM

Bezoekadres:
Bergweg-Zuid 96
2661 CV BERGSCHENHOEK
Stacks Image 467


Stuur een Email naar info@ruvago.nl

Of bel: (0 6 5 1) 3 2 2 4 7 5
Of bel: (0 6 2 2) 1 9 9 6 9 8

Kamer van Koophandel: 24107238