Informatie:
Enter the name for this tabbed section: Te Koop:
Stacks Image 482
Mathenesserlaan 318B
Stacks Image 490
Zalmhaven (2022)
Stacks Image 539
Enter the name for this tabbed section: Direct naar details > klik op de afbeelding
Enter the name for this tabbed section: Mathenesserlaan 318B

Mathenesserlaan 318B - Rotterdam
Een smaakvolle combinatie van een modern appartement in een monumentaal klassiek pand, gelegen aan de geliefde lommerrijke laan in het beschermde stadsgezicht van Rotterdam West.

Het fraai afgewerkte appartement is in 2020 volledig gerenoveerd en voorzien van alle luxe en gemakken. Wat dit appartement zo bijzonder maakt is het woonoppervlakte van ca. 200 m2, met de royale woonkamer met luxe open keuken, de ruime slaapkamers en hoge plafonds ontstaat een luxe gevoel van ruimte en licht. Een ruim terras van ca. 14 m2 op het zuiden gelegen met prachtig uitzicht over het centrum van de stad en de skyline van Rotterdam is een heerlijke plek om op mooie zomeravonden te vertoeven. De open zolderverdieping biedt veel mogelijkheden voor een indeling die past bij uw woonwensen.

Klik
hier of op de foto voor meer informatie.** Alle gegevens onder voorbehoud, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Enter the name for this tabbed section: Zalmhaven (2022)

Zalmhaven (levering 2022)

zalmhaven-project.pngEén van de toekomstig aan te bieden projecten binnen RUVAGO is een luxe woon-appartement in “De Zalmhaven”.
Indrukwekkend torent ‘De Zalmhaven’ uit boven de maas en de stad Rotterdam; luxe en comfort, te midden van groene parken, historie en cultuur.

De verwachte realisatie van het project ‘De Zalmhaven’ en de oplevering van de appartementen zal volgens plan plaatsvinden vanaf medio juli 2022.

Specificaties appartement

Het Penthouse is gelegen op de 20ste etage van ‘De Zalmhaven III’, dit is de derde toren van de in totaal 3 te bouwen torens. De totale woonoppervlakte bedraagt ca. 297 m2 en is o.a. opgedeeld in 4 slaapkamers, een woonkamer van 151 m2, 3 balkons van 10 m2 (met uitzicht over de maas, het park en de stad) en 2 ruime parkeerplaatsen in de parkeergarage onder de torens.** Alle gegevens onder voorbehoud, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Enter the name for this tabbed section: Dreef 85

(Snel beschikbaar)


Dreef 85, Meerle Hoogstraten (België).300 meter over de grens met België, maar op slechts 9 kilometer van het bruisende Breda, vind u dit fantastische plekje midden in het groen. Het betreft een volledig vrijstaand huis op een kavel van maar liefst 1,7 hectare grond. Aan het einde van een 300 meter lange oprijlaan met beukenbomen staat het woonhuis met een oppervlakte van maar liefst 612 m2. De rest van het perceel bestaat uit een goed onderhouden tuin rondom het huis en bos.

Het woonhuis is van alle gemakken voorzien en erg praktisch doordat alles gelegen is op de begane grond. Een dubbele garage geeft u de mogelijkheid om twee voertuigen overdekt te stallen.

Indeling:
Bij binnenkomst in de grote hal heeft u vervolgens toegang tot verschillende ruimtes in het woonhuis. Allereerst de fraaie werkkamer, welke rondom is voorzien van hoogwaardige afgewerkte kastenwanden en beschikt over een grote hoeveelheid ramen voor voldoende natuurlijk licht. Naast de werkkamer heeft u toegang tot de ruime woonkamer met wederom veel natuurlijk licht. De woonkamer is tevens voorzien van een openhaard. Als u doorloopt door de woonkamer komt u uit in de eetkamer, waar u ook direct de toegangsdeur naar het terras op het zuiden kunt vinden.

Doorlopend vanuit de eetkamer komt u via een tweede zitkamer, in de keuken terecht. De keuken is onlangs vernieuwd en beschikt over diverse keukenapparatuur. De woning is naast de keuken tevens voorzien van een bijkeuken met mogelijkheden voor was- en droogmachines en een extra koelkast. Hier vindt u ook weer een deur naar de tuin.

Doorlopend vanuit de keuken komt u weer in de hal uit. De centrale hal geeft vervolgens toegang tot het apart gastentoilet en de slaapvleugel. Hier vindt u een master bedroom met eigen badkamer met douche en ligbad. Een tweede slaapkamer zonder badkamer en een derde slaapkamer met douche en wastafel. Alle slaapkamers hebben toegang tot de fijne binnentuin.

Aan het einde van de gang betreedt u de spa-ruimte van het woonhuis. Hier vindt u het inpandige zwembad (5 x 11m), een ruime sauna, een zonnebank, een toilet, extra douchemogelijkheden en een keuken. De ruimte is aan diverse kanten, door middel van schuifpuien, open te zetten zodat het zwembad onderdeel wordt van de tuin.

Bovenaanzicht Dreef 85-SharpenAI-sharpen

Enter the name for this tabbed section:
Enter the name for this tabbed section:
RUVAGO

Correspondentieadres:
Postbus 34098
3005 GB ROTTERDAM

Bezoekadres:
Bergweg-Zuid 96
2661 CV BERGSCHENHOEK
Stacks Image 467


Stuur een Email naar info@ruvago.nl

Of bel: (0 6 5 1) 3 2 2 4 7 5
Of bel: (0 6 2 2) 1 9 9 6 9 8

Kamer van Koophandel: 24107238